Dostava i povrat

Dostavu i montažu poručene robe u maloprodajnom objektu vršimo na teritoriji Bosne i Hercegovine uz dogovor sa kupcem. Rok isporuke od 3 do 5 radnih dana u zavisnosti od robe koja se kupuje.

Dostava online narudžbi poručenih putem našeg facebook profila ili putem web shopa vrši se na području cijele BiH u roku 3-5 radnih dana putem brze pošte. Dostava se naplaćuje u iznosu od 7 KM u zavisnosti od artikala koji se isporučuju.

Plaćanje je moguće izvršiti:

– Pouzećem (prilikom preuzimanja narudžbe koja je dostavljena brzom poštom)

– Žiralno: Za uplate iz BiH – online putem ili uplatom na bankovni račun 12345676889  Ime Banke

 

Povrat robe

Ukoliko ustanovite prilikom prve upotrebe da je proizvod kojeg ste dobili neispravan molimo Vas da nas kontaktirate na način da nam pošaljete informacije s brojem narudžbe, brojem računa i Vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije na e-mail info@greenmedia.ba , telefonski na 062 441 516, putem online chata na našoj stranici ili preko našeg facebook računa. Poslat ćemo Vam potvrdu prijema reklamacije i informaciju o mogućnosti zamjene proizvoda ili povrata novca. U tom slučaju na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će izvršena unutar 2-3 dana, a najkasnije do 10 dana.

Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Vaše zadovoljstvo je naša briga.

X

×